"Dünya ise; bütün şa'şaasıyla ahirete nispeten bir zindan hükmündedir.." BEDİÜZZAMAN

24 Kasım 2010 Çarşamba

UZUUUUN BİR TATİL VE GERİ DÖNÜŞ REHAVETİ...

Evet gerçekten epey zaman oldu yazmayalı. Daha yeni yazmaya başlamış bir blogger olarak kötü bir tablo sanırım:( Ama bazen şartlar gerçekten çok değişik olabiliyor. Bayram tatiline  sevgili kuzenimin düğünü sebebiyle yaklaşık 10 gün önce başlayan ben gitmeden önce bazı özel sebeplerden dolayı laptopumu da yanıma alamayınca böyle uzun bir mesafe girmiş oldu araya.. Neyse her işte bir hayır vardır. İnşallah bundan sonra daha çok yazabilirim.. Dediğim gibi kuzenimin düğünüyle başlayan İstanbul turum 1 hafta kadar sonra eşimin de katılmasıyla daha da hareketlendi ve inanın o kadar uzun olmasına rağmen nasıl geçti hiç anlamadım. Bol bol bebek sevdim:), ailem ve uzun zamandır göremediğim arkadaşlarımın bir kısmıyla görüştüm, gezdim, tozdum.. Derken yine döndüm buralara.. Evimi ve işimi özlemişim.. Uzun zaman ayrı kalınca evi toparlamak da oldukça güç oluyor. Pazar sabahı döndük ama hala yıkanacak çamaşırları bitirebilimiş değilim..Ütü de var bi dünya... Oooooo daha çok çalışmam lazım:)
Kuzenim için bir mahsuru yoksa bir sonraki postta biraz düğünden bahsetmeyi düşünüyorum. İnşaallah döndüğümden beri yaşadığım yoğunluk biraz azalır da kendime  daha çok zaman ayırabilirim...

2 yorum:

  1. hoşgeldin Semacım, ohh ne güzel gezmişsin maşallah, ütü - çamaşır bitmez zaten, ufak ufak toparlarsın, ben de anca bitirdim, yarın yenisi başlar :))

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım evet gerçekten bitmek bilmeyen kısır bir döngü ütü, çamaşır, bulaşık...:) neyse sağlık olsun derdimiz bu olsun ;)

    YanıtlaSil