"Dünya ise; bütün şa'şaasıyla ahirete nispeten bir zindan hükmündedir.." BEDİÜZZAMAN

8 Mayıs 2011 Pazar

DEĞİŞİK DUYGULAR İÇİNDE BİR ANNELER GÜNÜ:)

Bu yıl benim için içimde çook değişik duyguların uyandığı bir anneler günü yaşıyorum. Her zaman bir evlat olarak kutlamaya alışık olduğum bu güzel günü ilk kez anne adayı olmanın verdiği sevinçle kutluyorum..:) Evet belki henüz anne değilim ama Rabbim nasip ederse inşaallah bir süre sonra bu mutluluğu yaşayacağım.. İlk kez bu yıl anneler gününü kutladığım kişiler "senin de anneler günün kutlu olsun" diyor... :) İnşaallah bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde görürüz.. Tüm anne adaylarına Rabbim kolaylıklar versin..

Bu vesileyle bir kez daha tüm annelerin gününü de kutlamak isterim.. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin... (AMİN!!!!!!)


'...Rabbin, sadece kendisine kulluk etmenizi, ana-babanıza iyi davranmanızı kesin olarak emretti. Eğer onlardan biri, ya da her ikisi senin yanında ihtiyarlık çağına ulaşırsa, sakın onlara 'öf' bile deme; onları azarlama; onlara tatlı ve güzel söz söyle...' (İsra, 23)

3 yorum:

  1. aynennn katılıyorum tatlım :))) anneler günün kutlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasbi etsin.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Sema anneler gününü en güzel şekilde evladına sarılarak kutlamak da nasip olur ve layıkıyla annelik yapanlardan olursun inşaallah canım
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. *yemyeşildeniz: çok sağol canım.. hepimize inşallah.. senin de anneler günün kutlu olsun..

    *papatya68: teşekkür ederim ablacım güzel dualarınız için.. sevgiler..

    YanıtlaSil